Kanasalat arbuusi ja fetaga

Kanasalat arbuusi ja fetaga

Toiduained

  • Broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata) (Rannamõisa) logo

    100g

  • Feta / Fitaki juust (rasva 16%)

    (5 spl) 40g

  • Arbuus

    120g

  • Seemnesegu (päevalille-, kõrvitsa-, seedermänniseemned)

    5g

  • Tomat

    (2 tk) 100g

  • Suvikõrvits

    (0.4 tk) 100g

  • Jääsalat

    (2 peotäit) 100g

  • Palsamiäädikas

    (2 tl) 10g

  • Punane sibul (valikuline)

    (0.3 tk) 20g

Valmistamine

  • Maitsesta broileri kintsuliha soola ja meelepäraste ürtidega ning hauta pannil kaane all ilma õlita. Vajadusel lisa tilgake vett.
  • Keera kanatükke aeg-ajalt ning kuumuta valmimiseni.
  • Rebi kaussi jääsalat, tükelda tomat ja suvikõrvits.
  • Lisa õhukesed punase sibula viilud (võid soovi korral sibula ka ära jätta) ja tükeldatud arbuus.
  • Maitsesta salatit natukese soola ja pipraga, lisa palsamiäädikas ning sega läbi.
  • Tõsta salat taldrikule ning pudista peale feta juust.
  • Lõpuks lisa ka kanatükid ning raputa peale seemnesegu.
  • Serveeri.

Ära unusta päeva jooksul ka piisavalt vett juua. Maiteelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks