Kanarisotto seente ja köögiviljadega

Kanarisotto seente ja köögiviljadega

Toiduained

  • Riis (pruun, punane, must)

    (0.2 kl) 40g

  • Broilerifilee (kanafilee) (Rannamõisa) logo

    75g

  • Või (rasva 82%)

    (1.6 tl) 8g

  • Parmesani juust (rasva 30%)

    (1 spl) 10g

  • Kanapuljong (Food Studio)

    (1 kl) 245g

  • Šampinjon/Portobello

    (3 peotäit) 75g

  • Paprika

    (1 tk) 40g

  • Punane sibul (soovi korral)

    (0.3 tk) 20g

Valmistamine

  • Pruunista pannil natukeses võis tükeldatud kanafilee, paprika, seened ja küüslauk. Tõsta kõrvale. 
  • Seejärel kuumuta pannil võis hakitud sibul ning lisa juurde riis. Sega läbi. 
  • Seejärel vala peale puljong ja hauta pidevalt segades ja puljongit juurde valades kuni riis on pehme. Vajadusel võid juurde lisada ka vett. 
  • Riisi valmides lisa juurde eelnevalt pruunistatud köögiviljad ja kana. 
  • Soovi korral maitsesta soola ja pipraga. 
  • Serveerides riivi peale parmesani juustu, mille võid soovi korral ka risotto sisse segada. 

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks