Kananagitsad hiina kapsa-maisi salatiga

Kananagitsad hiina kapsa-maisi salatiga

Toiduained

  • Broilerifilee (kanafilee) (Rannamõisa) logo

    115g

  • Õli (erinevad)

    (3 tl) 9g

  • Jahu, maisijahu

    (2 spl) 20g

  • Keefir (rasva 2,5%)

    (0.5 kl) 90g

  • Mais

    (2 spl) 40g

  • Kirsstomat

    (4 tk) 50g

  • Hiina kapsas

    (1 peotäit) 30g

  • Värske kurk

    (0.2 tk) 40g

Valmistamine

  • Lõika kanafilee suuremateks tükkideks.
  • Maitsesta kana soola, pipra ja paprikapulbriga.
  • Kalla kanatükkidele peale keefir.
  • Lase marineeruda paar tundi kuni üleöö.
  • Keeruta kanatükke maisijahus ning prae pannil õlis kuldpruuniks.
  • Lõika hiina kapsas peenikesteks ribadeks.
  • Riivi kurk ja tükelda tomat.
  • Sega hiina kapsas, kurk, tomat ja mais salatiks, maitsesta soola ja pipraga.
  • Serveeri kananagitsaid salatiga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks