Kanakotletid porgandisalatiga

Kanakotletid porgandisalatiga

Toiduained

  • Hakkliha, delikatess-kanahakklihasegu (rasva 2,9%)

    130g

  • Seesamiseemned

    (1.1 spl) 11g

  • Õli (erinevad)

    (2.7 tl) 8g

  • Ananass

    (0.1 tk) 120g

  • Porgand

    (2.2 tk) 155g

Valmistamine

  • Vala pannile osa õlist ning aja pann kuumaks.
  • Vooli kanahakklihast sobiva suurusega kotletid ning veereta neid seesamiseemnetes.
  • Prae kotletid kuldpruuniks.
  • Salatiks riivi porgandit ja tükelda ananassi. 
  • Piserda peale järelejäänud õli.
  • Serveeri kotlette salatiga.
  • Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks