Kanakarri

Kanakarri

Toiduained

  • Riis (pruun, punane, must)

    (0.2 kl) 40g

  • Kookosjook (rasva 17-19%)

    (3.5 spl) 70g

  • Broilerifilee (kanafilee) (Rannamõisa) logo

    85g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.3 tk) 20g

Valmistamine

  • Sega kokku liha, ingveri pulber, sibul, küüslauk, karripulber, pipar, sidruni mahl ja sool.
  • Marineeri liha tunnike (võib ka üleöö), kui aega on.
  • Kui maitseained on piisavalt liha sisse imbunud, kuumuta kastrulis õli ja pruunista liha.
  • Keeda riis soolvees valmis.
  • Lisa lihale kookospiim, lase keema tõusta. Alanda kuumust ning lase segul vaikselt umbes 15 minutit haududa.
  • Serveeri pruuni riisiga.
  • Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks