Kanahakklihasupp

Kanahakklihasupp

Toiduained

  • Hakkliha, delikatess-kanahakklihasegu (rasva 2,9%)

    130g

  • Kartul

    (0.8 tk) 115g

  • Õli (erinevad)

    (2.3 tl) 7g

  • Herned, värsked või külmutatud

    (6 spl) 60g

  • Porgand

    (1.3 tk) 90g

  • Kapsas

    (1 peotäit) 60g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.4 tk) 30g

  • Vesi

    (1.5 kl) 300g

Valmistamine

  • Prae hakkliha koos jämedalt riivitud või ribadeks lõigatud porgandi ja sibulaga õlis. Lase kergelt pruunistuda.
  • Lõika kartulid ja kapsas kuubikuteks, pane keevasse vette ja keeda nõrgal tulel koos hernestega poolpehmeks.
  • Lisa supile hakkliha koos porgandi ja sibulaga ning keeda veel 8-10 minutit.
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Serveerides puista soovi korral peale maitserohelist.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks