Kana-tatrasalat

Kana-tatrasalat

Toiduained

  • Tatar

    (0.2 kl) 40g

  • Broilerifilee (kanafilee) (Rannamõisa) logo

    90g

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (1.6 spl) 40g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Marineeritud kurk (kuni 22 kcal/ 100 g kohta)

    (1 tk) 50g

  • Tomat

    (1 tk) 40g

Valmistamine

  • Keeda tatar.
  • Prae tükeldatud kanafilee tilga õliga ning maitsesta meelepäraselt.
  • Tükelda tomat ja marineeritud kurk.
  • Sega kõik ained kokku salatiks.
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks