Grillitud mango-karri kana riisi ja salatiga

Grillitud mango-karri kana riisi ja salatiga

Toiduained

  • Riis (pruun, punane, must)

    (0.2 kl) 40g

  • Broilerifilee (kanafilee) (Rannamõisa) logo

    105g

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (1 spl) 25g

  • Õli (erinevad)

    (1.7 tl) 5g

  • Jogurt maitsestamata (rasva 2,5%) (Tere) logo

    (1.5 spl) 30g

  • Värske kurk

    (0.5 tk) 120g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.5 tk) 35g

Valmistamine

  • Võid kana marineerida paar tundi, kuid võimalusel pane see marinaadi jube eelmisel päeval, nii jääb lihale tugevam maitse!
  • Sega säilituskarbis kokku maitsestamata jogurt ja Santa Maria Curry Mango maitseaine. Lisa veidike soola, kuid arvesta, et sool on ka maitseainesegus. Soovi korral võid kasutada ka tavalist karripulbrit.
  • Lõika kanafilee väiksemateks tükkideks ja aseta marinaadi sisse. Sega korralikult ning vajuta kana põhja, et see oleks võimalikult palju marinaadiga kaetud. Aseta külmikusse maitsestuma kuni 24 tunniks.
  • Lõika kurk võimalikult peenikesteks ribadeks ning koori ja viiluta õhukeselt ka sibul (soovi korral võid sibula ära jätta).
  • Haki salatile juurde till, maitsesta soola ja tilgakese äädika ning steviaga. Lase veidi aega maitsestuda.
  • Grilli kana.
  • Keeda riis soolvees valmis ja nõruta.
  • Serveeri riisi hapukoore, kana ja särtsaka kurgisalatiga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks