Valmistamine
- Võid kana marineerida paar tundi, kuid võimalusel pane see marinaadi jube eelmisel päeval, nii jääb lihale tugevam maitse!
- Sega säilituskarbis kokku maitsestamata jogurt ja Santa Maria Curry Mango maitseaine. Lisa veidike soola, kuid arvesta, et sool on ka maitseainesegus. Soovi korral võid kasutada ka tavalist karripulbrit.
- Lõika kanafilee väiksemateks tükkideks ja aseta marinaadi sisse. Sega korralikult ning vajuta kana põhja, et see oleks võimalikult palju marinaadiga kaetud. Aseta külmikusse maitsestuma kuni 24 tunniks.
- Lõika kurk võimalikult peenikesteks ribadeks ning koori ja viiluta õhukeselt ka sibul (soovi korral võid sibula ära jätta).
- Haki salatile juurde till, maitsesta soola ja tilgakese äädika ning steviaga. Lase veidi aega maitsestuda.
- Grilli kana.
- Keeda riis soolvees valmis ja nõruta.
- Serveeri riisi hapukoore, kana ja särtsaka kurgisalatiga.
Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!