Coleslaw salat kanafileega

Coleslaw salat kanafileega

Toiduained

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (2 spl) 50g

  • Broilerifilee (kanafilee) (Rannamõisa) logo

    95g

  • Õun

    (0.7 tk) 110g

  • Porgand

    (2 tk) 140g

  • Punane kapsas

    (1.9 peotäit) 115g

  • Õli (erinevad)

    (0.7 tl) 2g

  • Redis

    (5 tk) 65g

  • Sinep

    (0.7 tl) 5g

Valmistamine

  • Riivi jämeda riiviga porgand, kapsas, õun ja redis.
  • Vala peale hapukoor ning tilk sinepit.
  • Maitsetsa soola ja pipraga.
  • Marineeri kanafilee õlis ja sulle meeldivate ürtidega.
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Grilli kanafilee grillil või prae pannil kuldpruuniks.
  • Serveeri coleslaw salatit grillitud kanafileega.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks