Apelsini-šokolaadi muffinid

Apelsini-šokolaadi muffinid

Toiduained

  • Jahu, kaerajahu täistera

    (4 spl) 40g

  • Kookosrasv/õli

    (1.8 tl) 9g

  • Kakaonibsid (tükeldatud kakaooad)

    10g

  • Muna, koorega (M-suurus)

    (1 tk) 35g

  • Kookospalmisuhkur

    8g

  • Apelsin, kooreta

    (0.2 tk) 40g

Valmistamine

  • Sega kausis kokku muna ja kookospalmisuhkur.
  • Lisa jahu ja küpsetuspulber, sega.
  • Sulata kookosrasv ja lisa taignale.
  • Eralda apelsinilt viljaliha ja lisa väikeste tükkidena taignale.
  • Soovi korral riivi sisse ka apelsinikoort, sega korralikult läbi.
  • Kui armastad magusamaid muffineid, lisa ka mõnda looduslikku kalorivaba magusainet.
  • Kui taigen on liialt paks, võid sisse pigistada tilgakese apelsinimahla (võid lisada ka lihtsalt vett).
  • Lõpuks sega sisse kakaonibsid.
  • Tõsta taigen muffinivormidesse ja küpseta eelsoojendatud ahjus 200 kraadi juures 20-25 minutit.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks