Juuni auuuuuu, kus sa kadusid!?

Avastasin just, et viimane blogi postitus oli esimese kuu kokkuvõte ja nüüd on möödas juba uus kuu!

Kokkuvõte numbrites: 

8 kg läinud kahe kuuga. See kuu läinud aga ainult kokku 2,7 kg (esimesel kuul läks 5,3 kg).

✅ 2-kuud fitlapi ja kaal on 94,2 kg (tegelikult mitu päeva 93 ees olnud ikka, aga täna hommikul siis selline number).

  • Aprill - 103 kg
  • Mai - 96,9 kg
  • Juuni - 94,2 kg

Mis siis on muutunud? Palavaga (25 kraadi ja peale), mis meil kestnud pea terve juuni on kadunud söögiisu. Kui olen paika pannud nädala menüü, siis on liiga palju päevi juba kus nt ei ole mul isu süüa seda, mille tooraine juba koju ostetud. 

Abikaasaga koos fitlapitades on poe arved tegelikult päris suured. Koos lapse mähkmete, tema veise, toidutuubide ja rpa-ga ning majapidamistarvetega on 1nädala (+ paar päeva peale) arve ca 300€. Kõlab uskumatult eks!? Aga nii see on. Norra on kallis maa ka, aga kui tahta süüa mitmekesiselt ja kvaliteetselt, siis hakkab selline summa rahakotipeale pikas perspektiivis. Seetõttu pidasime ka plaani, et proovime teha soodsama (ei söö kala jms kallimat) ja mitmekesise nädala (kaks söögikorda kalaga) vaheldumisi. 

Samuti pole ma enam kõike kaalunud ? ja suvi on kaasa toonud ka patustamisi jäätise ja arbuusiga.

Selle kõige valguses olen ma ikka väga rõõmus, et 2,7 kg on läinud!

Retseptid ka kuidagi ei köida mind. Pole leidnud miskit uut head ja vanadest hakkab isu täis saama.

Mis on teie lemmik retseptid, 
mida soovitate proovida?

✅ Kärutamise kilomeetreid juunis - 188 km

  • Aprillis 225 km
  • Mais 189 km

Beebi, kes polegi enam ju nii beebi vaid laps (11-kuune) on hakanud toas voodis magama paremini. Esimese une teeb 1-1,5h (see aeg mis ma muidu kärutasin) ja teise 30-minutit. Viimasega tavaliselt õue sätingi ja siis ka ca 5km kirja saan. Lisaks külastame parke ja mänguväljakuid, tänu millele tuleb vb 1 km veel juurde. 

Kahjuks pean tõdema, et igapäevased kärutamised hakkavadki otsa saama. Nüüd tuleb ainult välja mõelda kuidas ca 10kg lapsega füüsiliselt aktiivne olla. Kodus, teleka ees treenija ma kahjuks pole ning spordisaalide külastamine veel päevakorda ei mahu. ??‍♀️ 

Mida oodata juulilt? 

Me tuleme Eestisse 1,5-kuuks. Kindlasti tuleb väljas söömisi ette (olen meeletu restoranide ja kohvikute fänn), väljas grillimisi ning vanaemade ja vanavanaemade külastamisi. See vist ütleb kõik ? Olen rõõmus kui naasen kõigest 2-lisa kiloga.

Kui nii pikk tee juba käidud, siis käega kindlasti ei löö, aga võtan asja järgnevatel kuudel kergemalt ja kindlasti ei kaalu kõike.