Kokkuvõtete aeg:

✅ Esimene kuu tehtud.

5,3 kg läinud ühe ja ühtlasi esimese kuuga.

✅ 1-kuu kaal 96,9 kg (algkaal 103).

Ei leia kuidagi sõnu, et kokkuvõtet teha, see ka põhjus, miks seda muutkui edasi olen lükanud.

Ilmad on meid siin mõnusasti üllatanud. 2-tundi kärutades võib mõnusalt (kreemi kasutamisest hoolimata) ära põleda.

Beebs magab üldse päevaunesid halvemini. Oleme paaril korral esimese une ajal pidanud autos olema ja siis on E meid üllatanud hea pika unega - ca 1,5h. Paaril korral oleme ka eelnevast tulenevalt läinud kärutama kohe esimese unega, kuid regulaarsust veel ei tähelda, sest on ärganud ikka max 40-dal minutil ka. Kui ilmad ilusad, siis saab ta ärgates mõnusasti ringi vaadata, aga mulle jääb ikka küsimus, mis saab teiset unest ja kui kaua magab. Kui esimene uni on pikka aega toas olnud max 35min ja 1,5h pigem positiivne üllatus, siis nali teise unega hakkab küll àra väsitama. Lihtsalt ei taha magada enam kauem kui max 40min ??‍♀️ Ja see teeb meele mõrudaks, sest temavanusel on eakohane 2x 1,5h. Mis aga meie beebs teeb!?

Selle mitte magamise pàrast on ka minu kilomeetrid vähenenud. Paratamatult ei tule neid kui laps ärkvel ja tuleb talle juua andma või vahepeal keskkonda tutvustada.

Kokkuvõtlikult, kui aprillis käisin 225 km, siis mais 189 km.

Fitlapi toitudega on ka hetkel nadid lood, kipun ikka tegema neid paari rooga, mis lemmikuks on saanud ja vahest kui tuleb miskit uut katsetada, siia pigem olen pettunud lõpptulemuses.

Mis on saanud minu magusaisust?  
Sellest ikka naljalt võitu ei saa ja päeva parim osa on veel minu jaoks vahepala, mille ajal suuresti söön magusaid retsepte. Põhiline ja suur lemmik on kreeka jogurti, maapähklivõi ja banaaniga möks.

Mis on väljavaated juunikuuks ehk eesmärk, mille sihikule olen võtnud? 
Nooo kui ma päris aus olen, siis salamisi loodan ma kuu lõpuks näha 8t kaalul ees. See aga on 6 kg oma pudinatega ning kui kavas mitte olla 100% nagun ma siin viimastel päevadel toimetanud olen, siis ma üldse ei taha uskuda, et see õnnestub ?? Aga unistada salaja ju ikka võib ?

Fitlapi negatiivsete asjade nimistusse lisandus ka see, et minul ei õnnestu üles laadida kommentaare, mida tahaksin teiste postituste alla jätta. Muutkui kerib ja kerib ja jääbki kerima ning ei laegi ära ?