Kolmas nädal on seljatatud. Läks päris kiiresti, motivatsiooni on ka juurde tulnud. 

Ma ei saa aru, mis Fitlapi äpiga toimub!? Blogi rubriik puhta sassis.

  1. Vanemaid postitusi muuta ei saa.
  2. Kommentaarid on kadunud. Üks tore naine kirjutas mulle ja seda kirjutist enam pole ?
  3. Minu profiilil olles tulevad alla eelmised postitused ehk "sarnased postitused". Nendele ei saa klikata, et avaneks.
  4. Miks ei ole backi nuppu! Kui loen kellegi postitust tahan backi vajutada, mitte klikata "kasutajate blogi" peale ja enne seda scrollida üldse päisesse, mis omakorda viskab siis mind ka algusesse ??‍♀️
  5. Retseptide üldine vaade on imelike vahedega.
  6. Miks ei ole eelvaate nupukest, et saaksin oma pooleli olevat postitust enne postitamist vaadata? ?
  7. Blogi lugedes peab kerima paremale-vasakule, et kogu teksti lugeda saaks. Ehk kõik ei mahu mobiili ekraanile ära ??‍♀️
  8. Vahest postitust üle salvestades, ei tee ta muudatusi ära. Kräpp! Peab uuestai algusest nendega alustama.
  9. Preformatted "kirjastiil" ei rakendu kyigi näitab, et on aktiivne ja kasutuses.

KOKKUVÕTTEKS! Ma pole rahul ja miks peab selline asi, minu tuju rikkuma!? Miks ma pean sellega tegelema!? Tuleb vist vihikut pidama hakata.

Endiselt kirjutan ma seda blogi enda jaoks! Ehk 30kg väiksemana on seda teekonda tore meenutad. Mulle tundub, et see logi pidamine pole siin popp ka, sest üleeelmine postitus on mu enda oma ??

Fitlapi FB grupis olen ka piilumas käinud! Vahva, et inimesed seal oma uusi või kohandatud retsepte jagavad! Mul on plaanis proovida rabarberi muffineid, mis sealt samuti läbi käisid.

Silma jäi ka ühe meesterahva (Valdo) postitus liikumisest ja sammudest, mis küündivad 30 000ni. Omast kogemusest võin õelda, et kui käisin tööl ja istusin ka laua taga, siis ikka naljalt 10 000 sammu täis ei tulnudki. Päeva keskmine oligi ca 3 000 ringis. Kärutades, tuleb aga kenasti täis ja pigem 15 000+ sammu. Õues aga liigun ka igapäevaselt praegu 1,5h+ ehk ca 7km puhast jalutamist pea iga päev.

Nout mulle endale! 

Hea aeg, et teha endast ka mõni kohutav jäädvustus praegusest minast.

Kuidas on lood siis kaaluga? Uhh kergem on hakata kaalu üles kirjutama kui mõelda, et mis kaal siis eelmine nädal oli kui "200g" maha läks. Seega hakkan kaalu edaspidi siia kirja panema. Siis lihtsam arvutada ka, et palju läks.

Seega kolme nädalaga on läinud kokku 4,8 kg ja praegune kaal on 97,4 kg.

Kärutamine endiselt aktuaalne! Kuigi ilmad on siin kohutavad. 2-tunni jooksul, mis ma õues veedan võib olla nii päike kui ka hetk hiljem hoopis lumesadu, lörts, horisontaalne vihma kui ka rahe. Ilmselt see ilma muutus ka mõjutab minu motivatsiooni. Päike mõjub ju alati positiivselt!

Kokku käidud 43,36 km. Ja nüüd on mega head - kerged, pehmed ja "õhutusega" - tossud mul ka (nagu käiks pilvekeste peal).