Võileivatort tuunikalaga

Võileivatort tuunikalaga

Toiduained

  • sepik Fitlap (Leibur) logo

    (2.9 viilu) 55g

  • Tuunikalakonserv, veega

    (0.5 pk) 95g

  • Sulatatud juust (rasva 15%)

    (6 tl) 30g

  • Hapukoor (rasva 10%)

    (1.6 spl) 40g

  • Tomat

    (1 tk) 40g

  • Paprika

    (1 tk) 25g

  • Värske kurk

    (0.1 tk) 30g

  • Hapukurk

    (0.6 tk) 30g

Valmistamine

  • Sega hapukoor, sulatatud juust ja tuunikala.
  • Tükelda hapukurk ning lisa hapukoore-sulajuustu-tuunikalasegule.
  • Maitsesta soola ja pipraga ning sega läbi.
  • Puhasta paprika.
  • Tükelda kurk, tomat ja paprika väikesteks tükkideks.
  • Jaga sepik ära nii, et saaksid teha vähemalt 2-3 kihti.
  • Lao alusele esimene sepiku kiht, määri peale hapukoore-sulajuustu-tuunikalasegu. 
  • Aseta peale paprika tükid. 
  • Seejärel lao peale teine sepiku kiht. Korda eelnevat tegevust kuni sepik ja segu  ning paprika on otsas.
  • Pealmiseks kihiks peaks jääma segu, millele raputa peale tomati ja kurgi tükid. (Soovi korral võid meelepäraselt kaunistada.)
  • Võid kergelt pealmist kihti patsutada ja panna siis võileivatort külma seisma.
  • Lase seista paar tundi või üleöö.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks