Veiseburger juustuga

Veiseburger juustuga

Toiduained

  • Leib, pehmik (nt Peedi-porgandi-pastinaagi)

    (1.5 viilu) 65g

  • Hakkliha, delikatess (rasva 7%) (Maks ja Moorits) logo

    (0.3 pk) 90g

  • Juust, laktoosivaba (rasva 15%)

    (0.9 viilu) 15g

  • Õli (erinevad)

    (0.7 tl) 2g

  • Pitsa ja pasta kaste (Pomito)

    (2 spl) 20g

  • Tomat

    (1 tk) 25g

  • Värske kurk

    (0.1 tk) 30g

  • Frillise salat

    (1 peotäit) 15g

Valmistamine

  • Vormi hakklihast suur, aga õhuke pihv.
  • Maitsetsa soola ja pipraga ning prae tilgas õlis kuldpruuniks.
  • Praadimise lõpus aseta pihvile peale juust ning lase sulada.
  • Kui liha valmis, viska pannile mõlemad kuklipooled ja aja need kuumaks. 
  • Viiluta kurk ja tomat.
  • Aseta taldrikule alumine kuklipool, pane peale frillise salat, seejärel pihv.
  • Pihvi peale tõsta tomati- ja kurgiviilud ning tomatikaste.
  • Kõige peale tõsta ülemine kuklipool.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks