Välisfileešašlõkk odrakruupide ja suvikõrvitsa-kurgi salatiga

Välisfileešašlõkk odrakruupide ja suvikõrvitsa-kurgi salatiga

Toiduained

  • välisfileešašlõkk tšilli-paprika marinaadis (Nõo Lihatööstus) logo

    (0.2 pk) 130g

  • Odrakruup

    40g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Suvikõrvits

    (0.5 tk) 120g

  • Värske kurk

    (0.4 tk) 100g

Valmistamine

  • Keeda odrakruubid soolvees valmis. Võid lisada keeduvette loorberilehe.
  • Pese kurk ja suvikõrvits ning viiluta õhukesteks viiludeks, lõika peenikesteks ribadeks või muul meelepärasel moel.
  • Maitsesta salat soola ja pipraga ning lisa tilgake valge veini äädikat, valget palsamiäädikat või sidrunimahla. Soovi korral ei pea neid üldse panema. 
  • Lisa salatile õli ja sega korralikult läbi. Lase mõni minut maitsestuda.
  • Grilli välisfileešašlõkk. Soovi korral võid seda ka ahjus või pannil küpsetada.
  • Serveeri šašlõkki odrakruupide ja suvikõrvitsa-kurgi salatiga.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks