Valge kala koorekastmes köögiviljadega

Valge kala koorekastmes köögiviljadega

Toiduained

  • Banaan, kooreta

    (1 tk) 115g

  • Heik

    125g

  • Porgand, lillkapsas, brokoli (Härmavili) logo

    190g

  • Toidukoor (rasva 20%)

    (5 spl) 35g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.2 tk) 15g

Valmistamine

  • Koori sibul ja tükelda.
  • Pruunista sibul poti põhjas tilgas õlis. Jäta osa õli kogusest kala praadimiseks.
  • Lisa potti sibula juurde porgandi-lillkapsa-brokoli segu ja tilgake vett. Hauta kuni köögiviljad peaaegu valmis.
  • Lisa toidukoor ja hauta veel paar minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Prae kala mõlemalt poolt pannil õlis.
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Serveeri kala koorekastemes köögiviljadega, raputa peale tilli.
  • Magustoiduks söö banaani.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks