Toorpuder apelsini ja šokolaaditükkidega

Toorpuder apelsini ja šokolaaditükkidega

Toiduained

  • Kaerahelbed, täistera logo

    (4.5 spl) 45g

  • Kakaonibsid (tükeldatud kakaooad)

    9g

  • Apelsin, kooreta

    (0.5 tk) 105g

  • taimne jook, mandli (Alpro)

    (0.9 kl) 180g

  • Mandlilaastud

    (0.5 spl) 5g

  • Kakaopulber

    5g

  • Mesi

    (0.8 tl) 5g

Valmistamine

  • Sega kokku kaerahelbed, mandlipiim, mesi, mandlilaastud ja kakaopulber. Soovi korral lisa riivitud apelsinikoort.
  • Lõika kooritud apelsin viiludeks ja kata nendega kausi või purgi põhi ja küljed.
  • Tõsta puder kaussi või purki apelsiniviilude peale.
  • Kata kaanega ja hoia külmikus üleöö.
  • Serveerides raputa peale kakaonibse.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks