Tomatine bulguri-oasupp

Tomatine bulguri-oasupp

Toiduained

  • Bulgur

    (0.2 kl) 30g

  • Punased oad, konserveeritud, nõrutatud

    (4.5 spl) 90g

  • Õli (erinevad)

    (2.3 tl) 7g

  • Hapukoor (rasva 10%)

    (1.4 spl) 35g

  • Porgand

    (1.1 tk) 75g

  • Tomatipasta Pomi

    (6 spl) 60g

  • Paprika

    (1 tk) 40g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.3 tk) 20g

  • Spinat

    (1 peotäit) 15g

Valmistamine

  • Tegemist on Maarika Hiiemäe loodud retseptiga.
  • Koori porgand, sibul ja küüslauk. Puhasta paprika.
  • Pruunista poti põhjas õlis tükeldatud porgand, paprika, sibul ning purustatud küüslauk.
  • Kalla peale vesi ning lase keema tõusta.
  • Maitsesta soola ja pipraga ning soovi korral lisa naturaalset puljongit.
  • Lisa tomatipasta ja oad. 
  • Kui porgand on peaaegu pehme, lisa bulgur ning keeda veel 10 minutit.
  • Seejärel lisa spinat ning keeda veel 5 minutit või kuni bulgur on valmis.
  • Maitsesta soovi korral tšillipipraga.
  • Serveeri hapukoore ja maitserohelisega.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks