Tatar kanaga

Tatar kanaga

Toiduained

  • Tatar

    (0.2 kl) 45g

  • Broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata) (Rannamõisa) logo

    95g

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (0.6 spl) 15g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Värske kurk

    (0.3 tk) 80g

Valmistamine

  • Keeda tatar.
  • Tükelda kana kintsuliha ja prae pannil tilgas õlis.
  • Tükelda kurk ja sega hapukoorega.
  • Serveeri tatart kana kintsuliha ja kurgisalatiga.
  • Maitsesta toit vastavalt soovile.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks