Sushi Eesti moodi

Sushi Eesti moodi

Toiduained

  • Sushiriis

    (0.2 kl) 40g

  • Vürtsikilu

    70g

  • Muna (M suurus)

    (1 tk) 50g

  • Kodujuust (rasva 4-5%) (nt Tere) logo

    (1.6 spl) 40g

  • Toorjuust (rasva 30%)

    (0.7 spl) 10g

  • Värske kurk

    (0.2 tk) 60g

Valmistamine

  • Keeda sushiriis pakil oleva õpetuse järgi pehmeks.
  • Maitsesta riisiäädika ja soolaga. Sega riisi sisse ka toorjuust.
  • Viiluta kurgist pikad viilud.
  • Kuivata need paberiga kuivemaks ja laota bambusmatile nii, et iga viil kataks natuke järgmist. Kõige parem on kasutada bambusmati peal toidukilet. 
  • Sega kahvliga kokku keedetud muna ja kodujuust.
  • Maitsesta see tilli, soola ja pipraga. 
  • Laota kurgiviiludele peale riisi, siis munasegu ja kilu.
  • Keera ettevaatlikult rulli ja lõika rullist 1,5-2 cm viilud.
  • Serveeri värske tilliga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks