Soe sushi

Soe sushi

Toiduained

  • Sushiriis

    (0.2 kl) 40g

  • Lõhe

    65g

  • Juust, laktoosivaba (rasva 15%)

    (2.1 viilu) 35g

  • Tomat

    (1 tk) 60g

Valmistamine

  • Pane riis (odavaim kasutada Veski-Mati pudruriisi) kaussi, vala peale külm vesi ja loputa riisi. Korda seda tegevust u. 4-5 korda.
  • Seejärel jäta riis puhtasse vette u. 30 minutiks paisuma.
  • Nõruta riisiterad ja aseta koos külma veega potti.
  • Aseta peale kaas ja keeda tasasel tulel u. 20 minutit, siis tõsta pott tulelt ja aseta kaane alla puhas käterätik.
  • Lase riisil jahtuda leigeks, vala siis madalasse kaussi ja maitsesta riisiäädika-soola seguga.
  • Aseta norileht läikivama poolega alaspidi. Niisuta näppe vees, võta maitsestatud riisi ning paiguta see liigselt surumata ühtlaselt norile.
  • Ülemine serv jäta 1 cm ulatuses riisiga katmata. Paiguta peale lõhe, juust, tomat. 
  • Keera bambusemati abil nori rulli. 
  • Kasta terav nuga vette ning lõika ära norirulli ebaühtlase täidisega otsad. Jaga rull poolitamisvõttega kaheksaks võrdseks osaks.
  • Pane lõigatud rullid ahjuplaadile ja aseta  200 kraadi juures 15-25 minutiks ahju.
  • Serveeri sushirulle koos sojakastme ja wasabiga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks