Singi-suvikõrvitsapirukas

Singi-suvikõrvitsapirukas

Toiduained

  • Jahu, riisijahu

    (1.1 spl) 30g

  • Juust Bresto light, laktoosivaba (rasva 15%) (E-piim) logo

    (0.2 pk) 35g

  • sink, kanasink (rasva 1,7%) (Nõo Lihatööstus) logo

    (4 viilu) 60g

  • Muna, koorega (M-suurus)

    (1 tk) 50g

  • Suvikõrvits

    (0.6 tk) 150g

  • Õli (erinevad)

    (0.7 tl) 2g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.2 tk) 15g

Valmistamine

  • Tegemist on Liis Luha loodud retseptiga!
  • Riivi suvikõrvits peene riiviga, raputa peale soola ja lase mõnda aega seista.
  • Koori ja tükelda sibul.
  • Prae pannil tilgas õlis sibul ja tükeldatud sink.
  • Riivi juust. 
  • Klopi muna lahti ja lisa juurde praetud sink ja sibul, pool riivjuustu kogusest, jahu, küpsetuspulber ja maitseained.
  • Pigista riivitud suvikõrvits kuivemaks ja lisa samuti kaussi teiste ainete juurde.
  • Sega tainas kokku ja vala küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi.
  • Raputa peale ülejäänud riivjuust.
  • Küpseta ahjus 200 kraadi juures umbes 30 minutit või kuni pirukas on pealt kuldpruun.
  • Soovitame teha korraga mitmekordse koguse.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks