Sinepises marinaadis sea sisefilee kartulitega

Sinepises marinaadis sea sisefilee kartulitega

Toiduained

  • sea sisefilee, maitsestatud (Nõo Lihatööstus) logo

    (0.2 tk) 110g

  • Kartul

    (1.1 tk) 165g

  • Parmesani juust, laktoosivaba (rasva 26,5%)

    10g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Jogurt maitsestamata (rasva 2,5%) (Tere) logo

    (2 spl) 40g

  • Marineeritud kurk (kuni 22 kcal/ 100 g kohta)

    (1.6 tk) 80g

  • Šampinjon/Portobello

    (3 peotäit) 80g

  • Sinep

    (0.4 tl) 3g

Valmistamine

  • Lõika sisefilee ca 1 cm paksusteks medaljonideks.
  • Sega kokku maitsestamata jogurt, sinep, sool ja pipar.
  • Lisa marinaadi lihatükid ja hõõru liha korralikult marinaadiga kokku.
  • Jäta liha külmikusse maitsestuma vähemalt paariks tunniks, ideaalis üleöö.
  • Koori kartul. Lõika suured kartulid pooleks. 
  • Raputa kartulitele peale soola, võid lisada ka muid meelepäraseid maitseaineid. 
  • Nirista peale õli ja hõõru kartulid sellega kokku.
  • Pese seened ja lõika pooleks.
  • Eelsoojenda ahi 200 kraadini.
  • Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga ning lao ühele poole liha, teisele poole kartulid ja keskele seened. 
  • Kata ka pealt küpsetuspaberiga ning küpseta ahjus 1h-1h15 minutit (küpsetusaeg sõltub sellest, mitu portsjonit korraga teed, seega jälgi toitu küpsemise ajal).
  • Kui liha ja kartul valmis, tõsta liha ahjuplaadilt ära ja hoia soojas (pane termopotti või kata fooliumiga).
  • Riivi parmesan ja raputa kartulitele peale.
  • Keera ahi võimalusel pöördõhu režiimile ning küpseta kartuleid ja seeni veel 10-15 minutit.
  • Serveeri liha kartulite, seente ja marineeritud kurgiga.

Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks