Seljanka

Seljanka

Toiduained

  • Kartul

    (1.1 tk) 165g

  • Veiseliha, sisefilee (rasva 13%)

    55g

  • Broilerikintsuliha (kanakintsuliha) kondita (nahata) (Rannamõisa) logo

    25g

  • Sink, sealihast (rasva 4%)

    (1.5 viilu) 30g

  • Õli (erinevad)

    (0.7 tl) 2g

  • Oliivid

    (6 tk) 12g

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (0.2 spl) 5g

  • Marineeritud kurk (kuni 22 kcal/ 100 g kohta)

    (0.8 tk) 40g

  • Tomatipasta Pomi

    (2 spl) 20g

  • Küüslauk (valikuline)

    (1 tk) 5g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.2 tk) 15g

  • Vesi

    (1.5 kl) 300g

Valmistamine

  • Haki kooritud sibul ja küüslauk, kuumuta poti põhjas tilgas õlis.
  • Lisa tükeldatud lihad ja sink. Kuumuta 10 minutit segades.
  • Koori kartul ja lõika kuubikuteks ning lisa potti. Kalla peale vesi ning lisa loorberileht. Keeda, kuni kartul on pehme.
  • Lisa supile tomatipasta, tükeldatud marineeritud kurk ja oliivid.
  • Maitsesta vastavalt soovile.
  • Hauta veel 5 minutit, siis tõsta pliidilt. Kata kaanega ja lase 5 minutit maitsestuda.
  • Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga. Võta loorberileht välja.
  • Serveeri koos hapukoore ja sidruniviiluga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks