Sealiha šnitsel kartuli ja värske salatiga

Sealiha šnitsel kartuli ja värske salatiga

Toiduained

  • Minutipihv seavälisfileest (Maks ja Moorits) logo

    100g

  • Kartul

    (0.9 tk) 140g

  • Õli (erinevad)

    (2.3 tl) 7g

  • Jahu, tatrajahu

    (1 spl) 10g

  • Muna, koorega (M-suurus)

    (0.5 tk) 15g

  • Tomat

    (1 tk) 30g

  • Värske kurk

    (0.2 tk) 40g

Valmistamine

  • Keeda kartulid soolvees.
  • Pane minutipihv soola ja piparaga maitsestatud muna-keefirimarinaadi marineeruma.
  • Veereta tatrajahus ja prae pannil kuldpruuniks.
  • Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.
  • Tükelda salatiks kurk ja tomat. Maitsesta tilliga.
  • Serveeri liha koos keedukartulite ja värske salatiga.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks