Riisinuudli-krevetivokk küüslaugukastmega

Riisinuudli-krevetivokk küüslaugukastmega

Toiduained

  • Riisinuudlid

    35g

  • Krevetid, kooritud, keedetud

    90g

  • Kookosrasv/õli

    (1.4 tl) 7g

  • Brokoli

    (1.6 peotäit) 80g

  • Suvikõrvits

    (0.6 tk) 150g

  • Seesamiseemned

    (0.3 spl) 3g

  • Küüslaugukaste (Future Foods) logo

    (1.8 spl) 35g

Valmistamine

  • Keeda riisinuudlid soolvees valmis. Nõruta ja loputa külma vee all.
  • Kuumuta pannil kookosõli ja lisa brokoli ning tükeldatud suvikõrvits.
  • Voki köögivilju mõned minutid, kuid jäta krõmpsuks.
  • Lisa keedetud krevetid ja riisinuudlid ning kuumuta mõned minutid veel.
  • Serveeri vokki küüslaugukastme ja seesamiseemnetega.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Pilt on illustratiivne!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks