Rabarberikook toorjuustu-kohupiima täidisega

Rabarberikook toorjuustu-kohupiima täidisega

Toiduained

  • Mandlijahu

    (2 spl) 20g

  • Toorjuust (rasva 21,5%-24%)

    (3 spl) 45g

  • Kohupiim, maitsestamata (rasva 5%)

    (0.2 pk) 45g

  • Muna, koorega (M-suurus)

    (1 tk) 30g

  • Kookosrasv/õli

    (0.6 tl) 3g

  • Vaarikad logo

    (0.2 kl) 35g

  • Toorkakao pulber

    3g

  • Rabarber

    15g

Valmistamine

  • Vahusta muna koos steviaga tugevaks vahuks.
  • Lisa mandlijahu, küpsetuspulber, kaneel, kakao ja rabarberitükid.
  • Vooderda vorm küpsetuspaberiga ja määri kookosrasvaga.
  • Küpseta põhja 180-200 kraadi juures u 20 minutit. Näed kui kook on tõusnud ja pealt küps.
  • Kreemiks sega kokku toorjuust ja kohupiim, ning maitsesta vastavalt soovile.
  • Jahuta kook maha, lõika pooleks ning määri kreem vahele ja peale. Kaunistuseks lisa rabarberiviilud, mida enne oled keetnud vees 20-30 sekundit.  
  • ​Kaunista vaarikatega.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks