Purukook kirssidega

Purukook kirssidega

Toiduained

  • Muna, koorega (M-suurus)

    (2 tk) 90g

  • Jahu, riisijahu

    (1.1 spl) 30g

  • Kohupiimakreem, maitsestamata (rasvatu)

    (6.4 spl) 160g

  • Või (rasva 82%)

    (1 tl) 5g

  • Kirsid, kivita

    (0.3 kl) 50g

Valmistamine

  • Vahusta munavalge seni kuni segu on kõva.
  • Seejärel lisa munakollased, stevia, jahvatatud vanilli, kaneel, sidrunikoor, küpsetuspulber, rasvatu kohupiimakreem ja pool riisijahu kogusest.
  • Lõika kirsid noaga väikesteks tükkideks, et neid ühtlaselt üle koogi jaguks.
  • Kata koogivorm küpsetuspaberiga.
  • Vala segu suurde vormi, et kiht jääks võrdlemisi õhukene ja küpseks ilusti läbi.
  • Sega ülejäänud riisijahu ja retseptis olev või koos steviaga kokku, puista võimalikult ühtlaselt koogile.
  • Küpseta kooki 200 kraadi juures 30-35 minutit, kuni see on ilusti küpsenud.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks