Pitsa lillkapsapõhjaga

Pitsa lillkapsapõhjaga

Toiduained

  • Juust (rasva 24-26%)

    (2.1 viilu) 35g

  • Broilerifilee (kanafilee) (Rannamõisa) logo

    95g

  • Mandlijahu

    (1.1 spl) 11g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Muna, koorega (M-suurus)

    (0.5 tk) 25g

  • Lillkapsas

    (1.2 peotäit) 70g

  • Spinat

    (3 peotäit) 40g

  • Paprika

    (1 tk) 20g

  • Marineeritud kurk (kuni 22 kcal/ 100 g kohta)

    (0.5 tk) 25g

Valmistamine

  • Purusta lillkapsas blenderis riisiterakeste suuruseks, lisada munad ning mandlijahu.
  • Aseta küpsetuspaber ahjuplaadile ja määri õliga.
  • Suru mass ühtlaselt ahjuplaadile. Küpseta põhja 200 kraadises ahjus ca 20 min.
  • Tükelda kana väikesteks tükkideks.
  • Prae pannil õliga kana kuldpruuniks.
  • Võta korraks ahjust välja ja lisa pitsakate: kana, paprika, marineeritud kurk, spinat ja juust.
  • Seejärel aseta pitsa uuesti ca 10 minutiks ahju.
  • Maitsesta soolaga.
  • Soovitame teha korraga ca 5-6 kordse portsjoni. Siis saab pitsat pannitäis.
  • Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks