Pisarateta pisarakook

Pisarateta pisarakook

Toiduained

  • Kohupiim, maitsestamata (rasva 5%)

    (0.5 pk) 95g

  • Muna, koorega (M-suurus)

    (1 tk) 80g

  • Jahu, riisijahu

    (0.9 spl) 25g

  • Pirn

    (0.7 tk) 105g

  • Kookosrasv/õli

    (0.6 tl) 3g

  • Rabarber

    15g

Valmistamine

  • Eralda munakollased munavalgetest.
  • Vahusta munakollased, lisa peeneks tükeldatud pirn/õun, riisijahu, küpsetuspulber, stevia, kaneel ja kohupiim.
  • Määri vorm kookosrasvaga ja vala tainas sinna sisse.
  • Peale pudista tükeldatud rabarberid ja kaneeli.
  • Küpseta ahjus 20-30 minutit 200 kraadi juures. Kui kook hakkab valmima mikserda munavalged tugevaks vahuks.
  • Lisa vaht küpsele põhjale ja pane kook tagasi ahju ning hoia teda seal paar minutit (munavalge pealt pruunikas).
  • Vahepala koguse jaoks tee kook 12 cm vormis. Ühe koguse jaoks tee kook 18 cm vormis ja 2 koguse jaoks sobib 22-24 cm vorm. 
`
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks