Pehme šokolaadibrownie

Pehme šokolaadibrownie

Toiduained

  • Maapähklivõie

    (2.3 tl) 23g

  • Bataat (maguskartul)

    105g

  • Banaan, kooreta

    (0.4 tk) 50g

  • Kakaopulber

    9g

  • Mesi

    (1.3 tl) 8g

Valmistamine

  • Tegemist on Maarika Hiiemäe loodud retseptiga.
  • Koori ja keeda bataat. Kurna ja lase täielikult jahtuda.
  • Püreesta bataat.
  • Lisa ülejäänud koostisosad ja püreesta kõik ühtlaseks massiks.
  • Kalla segu silikoonvormi ja küpseta eelkuumutatud 200-kraadises ahjus ca 30-40 minutit. Kui katsud browniet noa või tikuga, siis selle sisu peaks jääma kleepuv. Jahtudes see taheneb.
  • Võta vorm ahjust välja ning lase täielikult jahtuda enne, kui võtad brownie vormist välja.
  • Lõika brownie sobivateks tükkideks ja serveeri.
  • Soovitame korraga teha vähemalt 4-kordse koguse.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks