Peekonisse mähitud valge kala sooja kruubisalatiga

Peekonisse mähitud valge kala sooja kruubisalatiga

Toiduained

  • Pangasiuse filee

    120g

  • Odrakruup

    30g

  • Brokoli

    (3 peotäit) 150g

  • Toorsuitsupeekon (rasva 18%)

    20g

  • Hapukoor (rasva 10%)

    (1 spl) 25g

  • Punane sibul (valikuline)

    (0.9 tk) 70g

Valmistamine

  • Keera valge kala tükkidele ümber peekoniribad. Ära tükke liialt väikeseks tee, siis ei jää kala kuiv.
  • Võid pangasiuse filee pikkupidi pooleks voltida ja peekoni ümber mässida.
  • Jaota brokoli väiksemateks õisikuteks.
  • Koori punane sibul ja lõika neljaks, tõmba kihid lahti.
  • Maitsesta brokolit ja sibulat soola ja pipraga.
  • Grilli kala grillresti vahel seda aegajalt keerates ning köögiviljad grillpannil või fooliumalusel (pane aluse sisse küpsetuspaber).
  • Keeda võimalusel samal ajal kruubid soolvees valmis. Võid need ka varem valmis keeta ja hiljem soojedada.
  • Sega kruubid grillitud brokoli, sibula ning hapukoorega. Soovi korral maitsesta veel soola ja pipraga.
  • Serveeri sooja salatit peekonisse mähitud kalaga.

Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks