Valmistamine
- Keera valge kala tükkidele ümber peekoniribad. Ära tükke liialt väikeseks tee, siis ei jää kala kuiv.
- Võid pangasiuse filee pikkupidi pooleks voltida ja peekoni ümber mässida.
- Jaota brokoli väiksemateks õisikuteks.
- Koori punane sibul ja lõika neljaks, tõmba kihid lahti.
- Maitsesta brokolit ja sibulat soola ja pipraga.
- Grilli kala grillresti vahel seda aegajalt keerates ning köögiviljad grillpannil või fooliumalusel (pane aluse sisse küpsetuspaber).
- Keeda võimalusel samal ajal kruubid soolvees valmis. Võid need ka varem valmis keeta ja hiljem soojedada.
- Sega kruubid grillitud brokoli, sibula ning hapukoorega. Soovi korral maitsesta veel soola ja pipraga.
- Serveeri sooja salatit peekonisse mähitud kalaga.
Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.