Pasta Bolognese (gluteeni- ja laktoosivaba)

Pasta Bolognese (gluteeni- ja laktoosivaba)

Toiduained

  • Hakkliha, delikatess (rasva 7%) (Maks ja Moorits) logo

    (0.4 pk) 115g

  • Makaronid, gluteenivabad

    35g

  • Pitsa ja pasta kaste (Pomito)

    (7 spl) 70g

  • Parmesani juust, laktoosivaba (rasva 26,5%)

    5g

  • Õli (erinevad)

    (0.7 tl) 2g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.3 tk) 20g

Valmistamine

  • Prae õlis küüslauk ja sibul kuldpruuniks.
  • Lisa hakkliha ja jätka praadimist 5 minutit. Viimaks lisa tomatipüree.
  • Hauta vaiksel tulel aeg-ajalt segades kuni valmis. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa basiilikut.
  • Keeda täisteraspagetid soolaga maitsestatud vees pehmeks, kurna ning sega kastmesse.
  • Serveeri pastat koos riivitud Parmesani juustuga.
  • Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks