Paleo maasika-toorjuustukook

Paleo maasika-toorjuustukook

Toiduained

  • India pähkel logo

    (30 tk) 30g

  • Mandlid logo

    (12 tk) 12g

  • Kookosrasv/õli

    (1.2 tl) 6g

  • Datlid, kuivatatud

    (1.7 tk) 10g

  • Mesi

    (1.2 tl) 7g

  • Maasikad logo

    (0.4 kl) 45g

Valmistamine

  • Parima tulemuse saavutamiseks tee seda kooki 8-kordne kogus ja jaga ka sõpradega!
  • Purusta köögikombainis eelnevalt 10 minutit vees leotatud datlid ja mandlid.
  • Suru kätega koogivormi põhja.
  • Katteks leota India pähkleid leiges vees pehmeks. Parim on neid leotada üleöö.
  • Kalla leotamiseks kasutatud vesi ära ning vala pähklid blenderisse.
  • Purusta segu ühtlaselt kreemjaks. 
  • Lisa mesi, sidrunimahl, maasikad, kookosrasv, sidrunikoor, sool ja vanilje ning blenderda veel korra läbi.
  • Lisa saadud segu põhjale ja aseta sügavkülma tahkuma.
  • Enne söömist tõsta tunniks tavakülmkappi. 
  • PS toorjuustu selles koogis sees ei ole, kuid tekstuurilt see meenutab toorjuustukooki.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks