Õuna-rabarberi kook

Õuna-rabarberi kook

Toiduained

  • Kohupiim Ricotta, maitsestamata (rasva 6,4%)

    (0.5 pk) 95g

  • Muna, koorega (M-suurus)

    (2 tk) 85g

  • Jahu, riisijahu

    (0.9 spl) 25g

  • Õun

    (0.6 tk) 85g

  • Kookosrasv/õli

    (0.6 tl) 3g

  • Rabarber

    15g

Valmistamine

  • Tükelda rabarberid väikesteks tükkideks.
  • Vahusta munad steviaga tugevaks vahuks.
  • Lisa riisijahu, kuhu sisse on segatud ka küpsetuspulber. Järgmisena sega taignasse kohupiim, rabarberitükid ja veidike riivitud ingverit. Võid maitsestada veel tainast kaneeli või piparkoogimaitseainega, sest need kaks sobivad rabarberiga imeliselt.
  • Määri vorm kookosrasvaga, vala kook vormi ja viiluta peale õhukesed õunaviilud. Raputa peale kaneeli.
  • ​Küpseta kooki 200 kraadi juures umbes 30 minutit. 
  • 22 cm läbimõõduga koogi saad siis, kui teed korraga 2 kogust.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks