Okroška (külm supp)

Okroška (külm supp)

Toiduained

  • Keefir (rasva 2,5%)

    (1.4 kl) 285g

  • Muna, koorega (M-suurus)

    (1 tk) 75g

  • Kartul

    (0.8 tk) 115g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Tomat

    (1 tk) 25g

  • Redis

    (2 tk) 25g

  • Värske kurk

    (0.1 tk) 30g

  • Hapukurk

    (0.6 tk) 30g

Valmistamine

  • Keeda munad ja kartul, jahuta.
  • ​Koori kurk ja lõika see pikkadeks peenikesteks ribadeks.
  • Tükelda tomat, hapukurk, redis, kooritud kartul ja munad ning pane kõik suurde kaussi.
  • Maitsesta küüslaugupipra (selle puudumisel lisa purustatud küüslauguküüs) ja soolaga. Vala seejärel segu kergelt üle oliiviõliga.
  • Soovi korral lisa maitseks tilli, peterselli ja rohelist sibulat. Sega ja pane ca 20 minutiks külmikusse maitsestuma.
  • Seejärel lisa keefir ning sega kogu supp läbi. Vajadusel võid veel maitsestada soolaga.
  • Serveeri külmalt.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks