Nuudlisupp kanafileega

Nuudlisupp kanafileega

Toiduained

  • Riisinuudlid

    30g

  • Õli (erinevad)

    (3.3 tl) 10g

  • Broilerifilee (kanafilee) (Rannamõisa) logo

    85g

  • Kanapuljong (Food Studio)

    (1.4 kl) 345g

  • Porgand

    (1.1 tk) 75g

  • Herned, värsked või külmutatud

    (2.5 spl) 25g

  • Paprika

    (1 tk) 50g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.1 tk) 10g

Valmistamine

  • Haki sibul, küüslauk, porgand ja paprika ning tükelda kanafilee. 
  • Kuumuta poti põhjas tilk õli ja pruunista selles hakitud köögiviljad ning kana. 
  • Vala peale puljong ja lase keema tõusta. Soovi korral võid lisada juurde ka natuke vett. 
  • Keeda keskmisel kuumusel 5-10 minutit kuni köögiviljad on pehmed.
  • Lisa juurde riisinuudlid ja herned, hauta kaane all ligikaudu 4-5 minutit, kuniks nuudlid on valmis. 
  • Soovi korral maitsesta veel soola ja maitserohelisega. 
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks