Kodune müslibatoon

Kodune müslibatoon

Toiduained

  • Päevalilleseemned

    (1.5 spl) 15g

  • Kaerahelbed, täistera logo

    (2 spl) 20g

  • Kookoshelbed

    (1 spl) 10g

  • Valgupulber, taimne (nt herne, kanepi, riisi või BoostYourself)

    15g

  • Datlid, kuivatatud

    (2.5 tk) 15g

  • Aprikoos, kuivatatud

    15g

Valmistamine

  • Leota kuivatatud datleid ja aprikoose mõnda aega vees.
  • Rösti kuival pannil kaerahelbed, päevalilleseemned ja kookoshelbed.
  • Pigista datlid ja aprikoosid kuivemaks ning püreesta need blenderis või saumikserit kasutades. Võid lisada segule ka veidi vett.
  • Sega püree kokku röstitud kaerahelveste, päevalilleseemnete ja kookoshelvestega.
  • Lisa ka proteiinipulber ja sega hoolikalt kõik läbi.
  • Kata neljakandliline koogivorm küpsetuspaberiga.
  • Laota segu koogivormi ning suru ühtlaselt põhja. 
  • Lase seista paar tundi ja lõika tükkideks.
  • Soovitame teha mitu kogust korraga!

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks