Mulgikapsad

Mulgikapsad

Toiduained

  • Sea kaelakarbonaad (rasva 14-15%)

    80g

  • Kartul

    (1.1 tk) 165g

  • Odrakruup

    20g

  • Hapukapsas (ilma suhkru ja õlita)

    (3.7 peotäit) 185g

Valmistamine

  • Pigista hapukapsast veidi vedelikku välja ja laota ahjupoti põhja. 
  • Kapsa peale pane kuubikuteks lõigatud liha ning pestud odrakruubid.
  • Kalla peale nii palju vett, et kõik oleks kaetud.
  • Hauta rooga 160-kraadises ahjus 3-4 tundi. Võid valmistada soovi korral ka pliidil potis.
  • Aeg-ajalt kontrolli, et kogu vesi poleks ära keenud, vajadusel lisa veidi vett juurde.
  • Koori kartul ja keeda soolvees valmis.
  • Kui kapsas valmis, sega kõik läbi. Liha peaks olema nii pehme, et laguneb laiali.
  • Maitsesta soola ja soovi korral ka Steviaga.
  • Serveeri mulgikapsaid keedukartuliga.

Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks