Mee ja sinepiga kana poolkoivad

Mee ja sinepiga kana poolkoivad

Toiduained

  • Broileripoolkoivad (kanapoolkoivad) kondiga (koos nahaga) (Rannamõisa) logo

    (1.6 tk) 185g

  • Kartul

    (0.5 tk) 75g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Porgand

    (1.1 tk) 75g

  • Kaalikas

    (0.1 tk) 60g

  • Mesi

    (0.5 tl) 3g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

  • Sibul (valikuline)

    (0.3 tk) 20g

  • Sinep

    (0.4 tl) 3g

Valmistamine

  • Marineeri kana poolkoivad mee ja sinepiga.
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Tükelda kartulid, porgandid, kaalikas.
  • Aseta kõik ahjuplaadile kõik köögiviljad ning kana poolkoivad.
  • Piserda peale tilk oliiviõli.
  • Küpseta ahjus 200 kraadises kuumuses ca 30-40 minutit kuni valmimiseni.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks