Makaronivorm kanaga

Makaronivorm kanaga

Toiduained

  • Makaronid, täistera

    (0.5 kl) 40g

  • Broilerifilee (kanafilee) (Rannamõisa) logo

    80g

  • Juust (rasva 24-26%)

    (1.2 viilu) 20g

  • Kohvikoor (rasva 10%)

    (5 spl) 35g

  • Õli (erinevad)

    (0.7 tl) 2g

  • Paprika

    (1 tk) 60g

  • Konservtomatid, purustatud

    40g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

  • Sibul (valikuline)

    (0.2 tk) 15g

Valmistamine

  • Keeda makaronid soolvees, kurna.
  • Koori ja haki sibul ning küüslauk.
  • Tükelda paprika ja kanafilee.
  • Kuumuta pannil õli ja lisa sibul ning küüslauk. Kuumuta mõned minutid.
  • Seejärel lisa paprika ja kanafilee. Maitsesta meelepäraselt ning pruunista.
  • Pane ahjuvormi makaronid, kana paprika, küüslaugu ja sibulaga, kohvikoor ja konservtomatid.
  • Sega korralikult läbi ja pane 200-kraadisesse ahju küpsema ca 30 minutiks või kuni kana on valmis.
  • Jälgi toitu küpsemise ajal ja sega aeg-ajalt.
  • Lõpus raputa peale riivitud juustu ja pista veel paariks minutiks ahju.

Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks