Makaronid singi ja juustuga

Makaronid singi ja juustuga

Toiduained

  • Juust, laktoosivaba (rasva 15%)

    (3.2 viilu) 55g

  • Makaronid, täistera

    (0.4 kl) 35g

  • sink, kanasink (rasva 1,7%) (Nõo Lihatööstus) logo

    (3.7 viilu) 55g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Tomat

    (1 tk) 65g

  • Sibul (valikuline)

    (0.3 tk) 20g

Valmistamine

  • Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees.
  • Samal ajal, kui makaronid keevad, prae oliivõlis lühikest aega sibul ning mõne minuti pärast lisa kuubikuteks tükeldatud sink.
  • Lisa pannile ka keedetud makaronid ja sega.
  • Maitsesta soola ja pipraga ning lisa veidi ka sidrunimahla.
  • Lisa makaronidele peale juust.
  • Serveeri basiiliku ja tomatilõikudega. 
  • Et vähendada kehas põletikke, langetada südame-veresoonkonnahaigute riski ja toetada aju funktsioneerimist, tarbi asendamatuid omega-3-rasvhappeid. Hea valik on Ecoshi Oomex. Telli siit!
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks