Makaronid hakklihaga

Makaronid hakklihaga

Toiduained

  • Hakkliha, sea (rasva 5%)

    (4.8 spl) 120g

  • Makaronid, täistera

    (0.5 kl) 40g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (0.6 spl) 15g

  • Tomat

    (1 tk) 40g

  • Värske kurk

    (0.2 tk) 50g

  • Sibul (valikuline)

    (0.2 tk) 15g

Valmistamine

  • Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees.
  • Samal ajal, kui makaronid keevad, prae oliivõlis lühikest aega sibul ning mõne minuti pärast lisa hakkliha.
  • Lisa pannile ka keedetud makaronid ja sega.
  • Maitsesta soola ja pipraga.
  • Serveerides aseta makaronidele peale hapukoor ja basiilik, kõrvale tükelda tomat ja kurk.
     
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks