Küüslauguleivad

Küüslauguleivad

Toiduained

  • Juust, laktoosivaba (rasva 15%)

    (3.5 viilu) 60g

  • Leib, rukkileib

    (2.5 viilu) 70g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Tomat

    (1 tk) 85g

  • Küüslauk (valikuline)

    (2 tk) 10g

Valmistamine

  • Lõika leivast ribad.
  • Riivi juust. 
  • Purusta küüslauk ja sega oliiviõliga.
  • Veereta leiba oliiviõli-küüslaugusegus.
  • Küpseta ahjus 220 kraadi juures 10 minutit.
  • Raputa peale riivitud juust ja küpseta veel 5 minutit. 

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks