Kiire frikadellisupp

Kiire frikadellisupp

Toiduained

  • Frikadellid, kanalihast (Uvic) logo

    (0.3 pk) 95g

  • Leib, rukkileib

    (1.3 viilu) 35g

  • Suvine supisegu (Härmavili) logo

    170g

  • Kartul

    (0.4 tk) 60g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Hapukoor (rasva 20%)

    (0.6 spl) 15g

  • Sibul (soovi korral)

    (0.3 tk) 20g

Valmistamine

  • Koori ja haki sibul.
  • Kuumuta sibulat poti põhjas õlis.
  • Kalla peale vesi ja lase keema. Lisa loorberileht või muid meelepäraseid ürte.
  • Koori kartul ja lõika kuubikuteks. Pane vette keema. 
  • Kui kartul on mõned minutid keenud, lisa supisegu ja frikadellid.
  • Maitsesta soola ja pipraga ning keeda kuni frikadellid ja köögiviljad on valmis.
  • Serveeri suppi hapukoore ja leivaga.
Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks