Valmistamine
- Pese karulauk ja pane blenderisse.
- Lisa juurde seedermänniseemned ehk piiniaseemned, riivitud parmesan, õli ja sool.
- Blenderda kuni saavutad soovitud ühtlase tulemuse.
- Kui soovid vedelamat, lisa tilgakene sooja vett juurde. (Kui teed korraga rohkem, siis läheb pesto külmikus seistes paksemaks. Võid ka järgmisel päeval lisada juurde veidike sooja vett, kui soovid vedelamat tulemust.)
- Rösti sepikuviilud.
- Serveeri karulaugupestot röstitud krõbedal sepikul.
- NB! Seedermänniseemnete asemel sobivad hästi ka röstitud kooritud mandlid (vali asendustest mandlid) ning kui soovid mahedamat tulemust, võid alati panna vähem karulauku.
Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!
"Low carb" tähistus märgib seda, et antud toidus on tavapärasest vähem süsivesikuid. Vahel tarbimiseks väga sobilikud, ent tasub meelde jätta, et keha vajab ka süsivesikuid.