Kartulipõhjaga spinativorm

Kartulipõhjaga spinativorm

Toiduained

  • Kartul

    (1.2 tk) 180g

  • Muna (M suurus)

    (1 tk) 75g

  • Kodujuust (rasva 4-5%) (nt Tere) logo

    (2.6 spl) 65g

  • Juust, laktoosivaba (rasva 15%)

    (1.2 viilu) 20g

  • Õli (erinevad)

    (1 tl) 3g

  • Spinat

    (3 peotäit) 40g

Valmistamine

  • Viiluta kartul hästi õhukesteks viiludeks.
  • 1 portsu tegemiseks sobib hästi 16cm diameetriga vorm.
  • Määri vorm õliga ja laota selle põhja ja külgedele tihedalt kartuliviilud.
  • Raputa peale soola, pipart ja muid meelepäraseid maitseaineid.
  • Küpseta 200 kraadi juures 10 minutit.
  • Samal ajal, kui põhi küpseb, sega kausis kodujuust, muna ja hakitud spinat.
  • Maitsesta taas maitseainetega.
  • Vala täidis eelküpsetatud põhjale ja küpseta umbes 25-30 minutit ehk seni, kuni muna on tahke.
  • Kõige viimasena lisa peale riivitud juust.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks