Kartuli-suvikõrvitsa panniroog viineritega

Kartuli-suvikõrvitsa panniroog viineritega

Toiduained

  • Kanaviiner Fitlap (Nõo Lihatööstus) logo

    (4 tk) 100g

  • Kartul

    (1 tk) 155g

  • Juust (rasva 15%) logo

    15g

  • Suvikõrvits

    (0.6 tk) 150g

  • Tomat

    (1 tk) 80g

  • Õli (erinevad)

    (0.7 tl) 2g

Valmistamine

  • Koori kartul ja viiluta.
  • Võid kasutada ka eelnevalt keedetud kartulit.
  • Pese ja tükelda suvikõrvits.
  • Kuumuta pannil õli ja lisa kartul ning suvikõrvits. Maitsesta soola ja soovi korral pipraga ning prae mõned minutid.
  • Lisa tükeldatud tomat ja viiner ning prae veel mõned minutid.
  • Lõpuks lisa peale viilutatud juust ja lase sulada.
  • Serveeri.

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks