Kanakotletid kartuli-porgandipüreega

Kanakotletid kartuli-porgandipüreega

Toiduained

  • Kotletid, kanalihast (Uvic) logo

    (0.3 pk) 100g

  • Kartul

    (0.9 tk) 135g

  • Või (rasva 82%)

    (1.2 tl) 6g

  • Õli (erinevad)

    (1.3 tl) 4g

  • Porgand

    (1.5 tk) 105g

  • Piim (rasva 2,5%)

    (0.2 kl) 45g

  • Kirsstomat

    (5 tk) 65g

  • Värske kurk

    (0.3 tk) 70g

Valmistamine

  • Koori ja tükelda kartul ja porgand ning keeda soolvees valmis.
  • Kurna, lisa või, tambi pudrunuiaga puruks.
  • Lase piim kastrulis keema ning kalla kartuli-porgandipüreele. Sega ja maitsesta meelepäraselt.
  • Prae pannil õlis kotletid tasasel tulel mõlemalt poolt kuldpruuniks.
  • Tükelda kurk ja tomatid, maitsesta soola ja pipraga ning sega salatiks kokku.
  • Serveeri kotlette kartuli-porgandipüree ja kurgi-tomati salatiga.

Ära unusta ka päeva jooksul juua piisavalt vett! Maitseelamuse saamiseks proovi SPLÄSH vett.

Loading...

Lae alla Fitlap toitumiskava äpp IOS või Android telefoni jaoks